Oferta digital Primària

P R I M À R I A digital Oferta La solució digital més completa per a l’aula

Santillana continua innovant en els seus materials i eines per oferir-te la solució digital més completa per a l’aula.

P R I M À R I A A continuació et presentem totes les eines digitals que tens a l’abast per treballar a l’aula. Aula Virtual 4 La plataforma educativa que inclou totes les eines per treballar digitalment dins i fora de l’aula. LlibreNet 2.0 Un enfocament nou per al contingut 100% digital, més adequat a la pràctica docent i molt ric en recursos. LlibreMèdia El llibre de text digital de Santillana que reprodueix el llibre de paper de manera interactiva amb nombrosos recursos multimèdia. Bingel És la plataforma per fer exercicis de Sanoma que fan servir milions d’estudiants a Europa. e-vocación Un espai exclusiu on tindràs disponibles materials, recursos, programa de punts i experiències didàctiques de cada assignatura.

2 Aula Virtual 4 La solució digital per a l’aula La plataforma educativa de Santillana que conté totes les eines que necessites per al dia a dia a l’aula. Pots fer servir Aula Virtual 4 en qualsevol dispositiu, bé com a aplicació per a Windows, Linux, Android… o bé des de la web av.santillana.cat Descobreix l’aplicació multidispositiu des de la qual podràs accedir a tots els continguts, recursos i eines per fer el teu dia a dia més àgil i senzill. NOVETAT! Continguts Tots els materials digitals de Santillana a la Llibreria: Els meus llibres: on podràs accedir a tots els LlibreMèdia i LlibreNet de Santillana. Les meves classes: on podràs veure la llista d’alumnes en cada grup. Agenda: aquí podràs marcar les classes amb els horaris, etc. Missatges: és l’àrea de comunicació entre tu i l’alumnat. Assistència: per controlar l’assistència a classe de l’alumnat. Recursos: et permet pujar tota mena d’informació, com ara vídeos, documents d’imatge, so, etc. Notes: per al càlcul de qualificacions.

3 4 Tasques Aula Virtual 4 et proposa un sistema per supervisar el progrés de l’alumnat i qualificar-lo. Un entorn de seguiment i gestió d’exercicis i qualificacions. Basat en una estructura de temes, dependents d’algun dels llibres als quals tens accés, podràs crear-ne per a les classes. Dins del tema, podràs crear totes les tasques que vulguis. Accedeix a la demo d’Aula Virtual 4 a: santillana.cat/aula-virtual Usuaris Genera tots els grups de treball que necessitis amb una de les funcionalitats més interessants d’Aula Virtual: genera tants grups com necessitis per portar el registre i el control de la classe, comparteix les seves notes, envia deures o comunica’t amb l’alumnat de manera més directa i àgil. Si, a més, ets usuari de Bingel, recorda que els grups de treball que hagis creat a Aula Virtual 4 es mostraran automàticament a Bingel.

1. Seguretat i privacitat Treballem cada dia en la millora de la usabilitat, la seguretat i l’accés de tots els nostres productes. Busquem millorar i assegurar la protecció de les dades personals de tots els nostres usuaris i usuàries, preservar la confidencialitat de la seva informació acadèmica i salvaguardar la propietat intel·lectual de Santillana. A Santillana garantim que l’alumnat i el professorat no siguin suplantats i que el procés de canvi de contrasenya, en cas de robatori o que s’extraviï, sigui àgil i compleixi tots els requisits legals de seguretat exigits. Ens comprometem a no fer cap tractament de dades que no estigui relacionat estrictament amb el funcionament i l’accés a les teves plataformes digitals. Si vols saber-ne més, si us plau, contacta amb nosaltres escrivint a dpo.spain@sanoma.com. 2. Ajuda i assistència Aula Virtual 4 presenta un sistema d’assistència que guia i orienta sobre les diverses funcionalitats de la plataforma. Destaca les tasques principals i facilita la cerca d’informació específica dins la mateixa plataforma. També tens accés a nombrosos videotutorials amb informació detallada de les opcions i les eines d’AV4, així com guies d’ús pas a pas. 3. Autonomia en la gestió Amb AV4 tens autonomia total per gestionar la teva informació directament a la plataforma. Hi pots afegir diverses llicències, inclourehi llibres nous des del teu perfil o actualitzar les teves dades (adreces electròniques, contrasenyes, perfils, etc.). A més a més, podràs personalitzar i generar els teus propis continguts digitals i compartir-los amb l’alumnat amb seccions com ara El meus Llibres i Recursos. 4. Actualitzacions automàtiques Garantim així que AV4 estigui sempre actualitzada a l’última versió sense que hagis de fer res. En el moment en què tinguis connexió a Internet, es fa una sincronització i l’aplicació queda actualitzada. Si actualment fas servir Aula Virtual 3, t’animem perquè facis el canvi a Aula Virtual 4, l’evolució de la nostra plataforma. Més informació, a https://santillana.cat/Go_to_AV4. 4 Per què Aula Virtual 4?

5. Nova imatge i disseny Un disseny nou i una navegació més amigable que t’ofereixen una experiència més pròxima i agradable. Hem estudiat en profunditat els elements, com ara els colors, l’accessibilitat o les tipografies clares i llegibles, per tal d’oferir-te una disposició intuïtiva de la informació que contribueixi a una bona experiència. El menú és clar, els botons són accessibles i hi ha l’opció de pantalla en mode fosc per mitigar el cansament de la vista. A més a més, s’adapta a tots els dispositius (mòbil, tauleta tàctil, PC...). 6. Minimitzar els llibres Minimitza els llibres i continua treballant sense haver de tancar les finestres, o maximitza’ls sense haver d’obrir-los de nou. Així, pots consultar altres qüestions dins la plataforma i tornar al llibre en qualsevol moment, i a la pàgina en què treballaves. 7. Traçabilitat de continguts Podràs fer un seguiment del rendiment i l’ús dels materials per part de l’estudiantat. Aula Virtual 4 permet fer una anàlisi personalitzada de l’evolució de l’aprenentatge de l’alumnat per mitjà de la secció Les meves Classes, on, d’un cop d’ull, es pot consultar l’evolució de la classe. Permet compartir-hi documents i informació entre l’alumnat i el professorat, o entre els mateixos alumnes. I facilita la comunicació entre l’equip docent i l’estudiant, ja que la missatgeria admet respostes. 4 Accedeix a la demo d’Aula Virtual 4 a: santillana.cat/aula-virtual 5 Amb Aula Virtual 4 no necessites connexió permanent a Internet.

6 LlibreMèdia Santillana continua innovant per millorar l’educació amb els materials més ben adaptats a les necessitats dels centres educatius. El complement perfecte al llibre de text. El complement digital que reprodueix el llibre de paper de manera interactiva Continguts La reproducció digital del llibre de text de paper amb activitats multimèdia, eines interactives de personalització i banc de recursos. Disponible per a l’alumnat i el professorat. Multidispositiu. Acompanya el llibre de text de paper. Disponible a Aula Virtual 4 i a e-vocación.

7 Centenars de recursos digitals per matèria. Acompanya les explicacions i dinamitza la classe amb multitud de vídeos, activitats, àudios, documents, jocs, làmines interactives i enllaços. Més intuïtiu, més accessible, més àgil. Es pot accedir als recursos mitjançant icones integrades en el contingut del llibre i des del menú lateral de recursos per tipologia. A més a més, disposes d’un cercador per localitzar àgilment els recursos que faràs servir a les classes. Tot el contingut que necessites a la vista, mentre fas la classe. Accedeix als recursos i mou les finestres emergents per la pantalla per visualitzar el contingut del llibre al mateix temps. Amb nombroses eines d’edició del contingut. Destacar, subratllar, ocultar, esborrar, afegir text, afegir notes, dibuixar (línia, fletxa, cercle, traç lliure, etc.)... Fes la teva pròpia versió de LlibreMèdia i comparteix-la amb l’alumnat i amb altres professors i professores. LlibreMèdia està disponible a Aula Virtual 4 i també es troba accessible des d’e-vocacion.cat per al professorat client de Santillana. Què hi trobaré? LlibreMèdia és el complement perfecte al llibre de text

8 Per als usuaris d’e-vocación, accés directe al LlibreMèdia versió professor des de la Biblioteca. Disponible per a PC (Windows i Linux), MAC, ChromeBook, PDI i tauletes (iOS i Android). El teu llibre de sempre en format digital, fàcil i intuïtiu i amb nombrosos recursos multimèdia organitzats per unitats. Una versió per al docent i una altra per a l’alumnat. Accedeix als teus LlibreMèdia des d’Aula Virtual 4 o des de qualsevol altra plataforma d’aprenentatge. Consulta la teva delegació de Santillana per integrar-ho. Com funciona?

9 Una navegació fàcil i intuïtiva. Eines de personalització més simples i funcionals. Elements multimèdia i activitats interactives integrades a les pàgines del contingut a què fan referència. Accés ràpid i senzill al banc de recursos digitals complementaris. A més, inclou un cercador per filtres per trobar recursos de manera més àgil. Calaix d’eines: subratllar, dibuixar, etc. Zoom. Avantatges Pots descobrir-ne més coses i veure’n mostres a santillana.cat/llibremedia

10 LlibreNet 2.0 Un enfocament nou per al 100% contingut digital, més adequat a la pràctica docent i molt ric en recursos que està adreçat a 5è i 6è de Primària. L’autèntic contingut digital que aprofita el potencial multimèdia per enriquir l’ensenyament i l’aprenentatge Continguts El llibre 100% digital amb nombrosos recursos i activitats multimèdia, eines interactives de personalització i banc de recursos. Disponible per a l’alumnat i el professorat. Multidispositiu. Disponible a Aula Virtual 4 i a e-vocación.

11 Què hi trobaré? Disponible per a PC (Windows i Linux), MAC, PDI, tauletes (iOS i Android) i ChromeBook. El contingut digital de Santillana més innovador que enriquirà les teves experiències didàctiques per convertir el contingut textual en elements actius i interactius. Continguts, presentació i organització totalment personalitzats, amb gran quantitat de recursos interactius, com ara vídeos, animacions, objectes 3D, enllaços recomanats, etc. Podràs accedir-hi des d’Aula Virtual 4 o des de qualsevol altra plataforma d’aprenentatge. Consulta la teva delegació de Santillana per integrar-ho.

12 Com funciona? Navegació horitzontal i visualització adaptable a totes les pantalles que facilita que els continguts es localitzin d’un cop d’ull. El vídeo és el format més pròxim per a les generacions d’estudiants més joves. Per això, LlibreNet 2.0 incorpora una gran varietat de recursos audiovisuals de qualitat. L’oportunitat perfecta per motivar l’alumnat a aprendre d’una manera diferent... però més eficient.

13 Múltiples recursos interactius PDF descarregables Activitats interactives Àudios Objectes 3D Mapes interactius Làmines interactives Galeria d’imatges Animacions Vídeos Pots descobrir-ne més coses i veure’n mostres a santillana.cat/llibrenet

1 2 3 14 Bingel Bingel està integrada a Aula Virtual 4. És una plataforma de realització d’exercicis de Sanoma que fan servir milions d’alumnes a Europa. Coneix la història dels habitants de l’illa de Bingel! Desafia l’alumnat a superar-se en un entorn ludificat > Disponible per al tercer cicle de Primària Tria i personalitza el teu avatar per unir-te a la Comunitat Bingel Resol activitats interactives relacionades amb els continguts dels teus llibres digitals Aconsegueix monedes virtuals (Pingpings) que donen accés a petits jocs interactius i a millores per al personatge virtual

15 Com funciona? Quadre de comandament del professorat: A més, Bingel facilita el treball docent amb un quadre de comandament amb què podràs: Configurar els continguts de forma personalitzada i triar els més adequats per a la classe. Assignar noves tasques a l’alumnat, seguir el seu progrés i, fins i tot, recompensar-lo. Mantenir comunicació amb l’alumnat. Vols provar Bingel? Sol·licita l’accés a una demo de santillana.cat/bingel

+ 150.000 docents 96 % de satisfacció e-vocación Programa de fidelització de Santillana Si ets de Santillana, has de ser d’e-vocación Un espai exclusiu on tindràs a disposició teva materials, recursos i experiències didàctiques de cada assignatura. 16

Què és e-vocación Un lloc que dona valor al que importa i té en compte cada detall: aniversari, benvinguda al curs, desig de bones vacances, descomptes en material escolar… Biblioteca Santillana i LlibreMèdia Guies i solucionaris Proves d’avaluació Programacions d’aula Propostes d’activitats Vídeos educatius i altres enllaços d’interès I nombrosos recursos compartits, aportats per altres membres de la comunitat 17

Programa de punts Descobreix el programa de fidelització de Santillana. Un programa de punts que incentiva la col·laboració, que premia l’esforç dels usuaris, fomenta la participació en fòrums i enquestes i afavoreix la cooperació amb diferents ONG… Single Sign on Credencials úniques per a tot l’univers d’aplicacions Santillana, amb autogestió. Facilitem tots els productes dels nostres sistemes sense acció addicional de l’usuari. Un contacte permanent amb e-vocación i amb el teu representant comercial. 18

Inscriu-te ja! Si no et vols perdre tot el que necessites per al teu dia a dia a l’aula, registra-t’hi ara seguint aquests passos: 1. Entra a e-vocacion.cat i fes clic a Registra’t. 2. Introdueix les teves dades personals. 3. Introdueix les teves dades docents. 4. Segueix les indicacions fins que completis el registre. 5. No t’oblidis de confirmar la teva adreça electrònica amb el correu que rebràs. Entra a e-vocacion.cat i descobreix tot el que et pot oferir. 19

20 Descobreix per al teu nivell educatiu, curs/os i àrees l’oferta pedagògica de Santillana per al curs vinent. edupack.cat EduPack t’acosta els nostres packs de promoció digitalment! > EL PACK VIRTUAL DE SANTILLANA Què hi trobaré? Accedeix al pack que t’interessi i descarrega mostres dels materials de l’alumnat, del professorat i dels continguts digitals. Així de fàcil!

21 Fotografies: ISTOCK / GETTY IMAGES PLUS: Sisi Liu, Souda, master1305, Lan Zhang, Andrii Medvediuk, Damir Khabirov, wacomka, Davyd Volkov. ARXIU SANTILLANA. Avantatges A més, EduPack et facilita: Contactar directament amb el teu delegat o delegada comercial de Santillana, mitjançant un formulari, per a qualsevol consulta sobre els nostres materials. Accedir al catàleg en PDF.

1825246 santillana.cat CATALUNYA profescat@santillana.es Barcelona Tel.: 93 230 36 00 Girona Tel.: 972 40 17 33 Lleida Tel.: 973 21 27 50 Tarragona Tel.: 977 33 34 40 ILLES BALEARS profesbalears@santillana.es Tel.: 971 76 08 82

RkJQdWJsaXNoZXIy Mzc3MTcz